- Over ons -

Ons verhaal

18.759! Zoveel ondernemingen werden in 2020 opgericht in Antwerpen. Hiermee is Antwerpen nog steeds de koploper in Vlaanderen en dus duidelijk de place to be voor start-ups!

Om al dit ondernemend talent in goede banen te leiden, is Start-up Antwerp opgericht. Start-up Antwerp is een overkoepelende community & platform om start-ups en startersinitiatieven in het Antwerpse starterslandschap te verbinden en start-ups te versterken.

Wegwijs maken in Antwerpse starterslandschap

Wij zijn trots op het uitgebreide en kwalitatieve aanbod aan opleidingstrajecten, coworkingspaces, etc. in Antwerpen. Als startende ondernemer is het voor jou misschien moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom bieden wij jou hier een handig overzicht van al die initiatieven!

Je netwerk uitbouwen

Jouw netwerk is belangrijk om met je onderneming meteen goed uit de startblokken te schieten! Wij brengen jou graag in contact met andere startende ondernemers, met ervaren ondernemers én met grote bedrijven. Dit doen we door partnerships tussen start-ups op te zetten, speeddates met gevestigde waarden in de bedrijfswereld te houden en community events te organiseren.

Je laten inspireren

Als ondernemer is het belangrijk om open te staan voor nieuwe invalshoeken, uit je comfortzone te komen en mee te zijn met de nieuwste trends. Pik ideeën op door te luisteren naar de verhalen van andere ondernemers tijdens de startup huddles, door inspiratiesessies over onder andere funding en growthmarketing te volgen of door nieuwe invalshoeken op te doen tijdens speeddates.

Ontdek onze activiteiten

“Van Antwerpen één van de Europese hotspots maken voor start-ups, dát is de missie van Start-up Antwerp!”

- Maak kennis met onze ambassadeurs -

Matthias Browaeys

WinWinner & The Harbour

Dennis De Cat

Upthrust

Stéphanie Ouachan

Striktly Business Software

Filip Smet

Road21

- Maak kennis met onze partners -

    Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Universiteit Antwerpen

- Maak kennis met ons team -

Lien Vanreusel

Community builder