Skip to main content

Startup Huddle @ Humgy

Reserveer hier je gratis ticket

Pitch & ontvang waardevolle feedback en input van collega-ondernemers.

Ma 16 jan | 18.00 uur | Humgy South, Antwerpen

Startup Huddle, wat is dat nu juist?

Startup Huddle is een event door startups, voor startups, met als ultieme doel om te inspireren en elkaar te helpen! Drie start-ups krijgen de kans om te vertellen over hun ondernemersverhaal en de uitdagingen waar ze vandaan tegenaan lopen.

Het diverse publiek zal jou dan feedback geven, hun invalshoeken met jou delen en mogelijks in contact brengen met nuttige contacten, dit allemaal met als doel om jou verder te helpen!

Interesse om te pitchen op een Startup Huddle? Appliceer door een mailtje naar lien@start-upantwerp.be te sturen, waarin je kort jouw start-up voorstelt en toelicht welke uitdagingen jij vandaag ervaart. Uit deze applicaties zullen telkens enkele start-ups geselecteerd worden om op de volgende editie hun verhaal te delen.

Interesse om feedback te geven en te leren van elkaar? Kom naar de Startup Huddle om bij te leren van andere start-ups en jouw collega-ondernemers verder te helpen. En leg tijdens het netwerkmoment nadien interessante, nieuwe contacten.

Waar?

Humgy South (IJzerenpoortkaai 3, 2000 Antwerpen)

Planning?

  • 18u: Ontvangst
  • 18u30: 3 pitches en Q&A’s
  • 19u30: Netwerken
  • 20u: Voorzien einde

Tickets?

Claim hier je gratis ticket! (reserveren verplicht)

Tot dan?

An inspiring community powered by Universiteit Antwerpen & Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Reserveer hier je gratis ticket

Interesse om jouw start-up te pitchen? Jouw uitdagingen te delen met onze community? Én feedback en ideeën uit verschillende invalshoeken te krijgen?

Schrijf je via deze link in om te pitchen!