Start Upduurtijd: 1 jaar

500

eenmalige kost

Voorbeeld van een traject (10 sessies):

  • KICKOFF Weekend
  • Business development
  • Saleskanalen
  • Businessdates
  • Branding via social media
  • Financiering aantrekken
  • Groep brainstorm
  • Startups meet experience
  • Een eerste werknemer
  • Cashflowproblematieken

Maximum aantal deelnemers: 25 per groep

Coach: Mathieu Vossen
mathieu.vossen@voka.be

Wil je graag meer weten over dit traject of wil je meer informatie rond de inschrijving? Contacteer dan één van de coaches via de contactfiches

Interesse? Kom langs op gesprek!

Bryo StartUp

Je bent een ondernemer met groeipotentieel en bent reeds met je project gestart.

Heb je die eerste euro omzet binnen en wil je strategisch groeien? Dan is Bryo StartUp het ideale traject voor jou. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten staan kennisdeling en peer-to-peer learning centraal. Elke sessie komt er ook een expert een kader geven rond een bepaald topic. Deze topics variëren van sales, marketing, growth hacking tot algemene voorwaarden en financiering. Aanvullend krijg je individuele coaching op vlak van strategie en financiering. Het StartUp traject start met een KICKOFF weekend waarbij de noden van de groep in kaart worden gebracht. Jaarlijks begeleiden we een 50-tal ondernemers in dit traject.

Voor wie?

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat houdt flink wat uitdagingen in. Je kan je prille ervaringen uitwisselen met je collega-ondernemers, geruggesteund door ervaringsdeskundigen die hun kennis met je delen. Samen omzeilen we de eerste klippen op je koers.

Wat?

Kick-off: je maakt kennis met de deelnemers uit je groep. Samen gaan we op zoek naar relevante thema’s die het kader zullen vormen van de groepssessies. We brengen de uitdagingen van jou en je groep in kaart via de Bryoroos op het digitaal platform.
Themasessies: tijdens deze interactieve sessies met Bryo’s uit je regio en specialisten worden specifieke thema’s aangesneden.
Businessdates: je ontmoet klankbord-ondernemers die je verder kunnen helpen met je project. Antwoord op je individuele vragen: je coach beantwoordt je vragen en kan je doorverwijzen naar experten uit het Voka-netwerk. Netwerking, events en toegang tot het digitaal platform: contacten met andere deelnemers en coaches uit heel Vlaanderen. Dankzij het digitaal platform kan je ook online netwerken en je evolutie opvolgen.

Coach

Mathieu Vossen

mathieu.vossen@voka.be

Stand-Up

Meer informatie

Scale-Up

Meer informatie

Accelero

Meer informatie

Internationale Trajecten

Meer informatie