Internationale Trajecten

Ben je klaar om internationaal te gaan?

Heb jij jouw business al bewezen op de Belgische markt en ben jij er klaar voor om met jouw onderneming de landgrenzen over te gaan? Laat ons jou helpen via onze internationale trajecten. Met ons internationaal aanbod spelen we in op verschillende aspecten van het internationaliseren van een onderneming. Ontdek ze hier:

Mercurio: Go International

Binnen ons Mercurio aanbod biedt Go International een traject waarin je een internationale strategie kan uitwerken. Hierin kijken we naar de hoe, wat, waar, wanneer en het financieel kostenplaatje dat vasthangt aan de internationalisering van jouw onderneming. Heb je al genoeg financiën achter de hand of zal je hier nog verder op moeten werken?

In 6 sessies van één dag zullen die zaken aan bod komen. Zo heb je aan het einde van het traject een concreet plan. Je krijgt ook de kans om dat plan aan een jury voor te leggen. Zo zorgen we ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien!

Mercurio: Beyond Borders

Wil je uitbreiden naar een bepaald land, maar heb je nog te weinig kennis van het ondernemerslandschap en de markt? Neem dan deel aan Mercurio: Beyond Borders. In dit traject worden groepen opgestart die dieper ingaan op één bepaald land. Zo leer je het ecosysteem voor ondernemerschap beter kennen. Dat doe je aan de hand van een lerend netwerk en experten.

Beyond Borders is een traject dat 8 sessies omvat verspreid over een jaar.

Explore

In de terugkerende Explore-sessies willen we een kijk bieden op bepaalde landen en regio’s. Hoe zit het met hun economische situatie en het ondernemerslandschap? Hiervoor laten we ambassadeurs en ondernemers die actief zijn in dat bepaalde land aan het woord.

Deze sessies duren een halve dag en vinden regelmatig plaats.

Voor meer informatie over onze internationale trajecten kan je contact opnemen met charlotte.fivez@voka.be