Wie zijn wij

Ons verhaal

Start-Up Antwerp is een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland om de weg naar ondernemerschap zo laagdrempelig mogelijk te maken. De toekomst is aan de ondernemers en wij helpen jou graag bij je eerste stappen in die richting.

Ons team van coaches staat klaar om jonge ondernemers te begeleiden bij het uitwerken, lanceren en groeien van jouw onderneming via de Bryo-trajecten. Via persoonlijke coaching ondersteunen we jou in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ontdek onze trajecten

Onze starterscoaches

Natalie De Schepper

(Student) StandUp coach
nathalie.deschepper@voka.be

Pénélope Simons

StandUp coach
penelope.simons@voka.be

Mathieu Vossen

StartUp coach
mathieu.vossen@voka.be

Guido Frederiks

ScaleUp coach
guido.frederiks@voka.be

Onze in-house experten

Naast onze starterscoaches hebben wij nog andere experten in huis waar jij tijdens jouw deelname aan een Bryo-traject beroep op kan doen.

Sven De Vocht

Expert ondernemerschap

Als directeur van het departement ondernemerschap bij Voka KvKAW, staat Sven steeds klaar om zijn kennis te delen met onze startende ondernemers!

Expert gezocht

Bekijk de vacature

Charlotte Fivez

Verantwoordelijke internationale trajecten

Wil jij met jouw onderneming de landsgrenzen over? Dan kan je jouw plan van aanpak uitwerken in één van onze internationale trajecten.

Florence Verschueren

Expert familiebedrijven

Zit je met specifieke vragen of uitdagingen in jouw familiebedrijf? Dan kan onze gecertificeerde adviseur Florence je daarbij helpen!

Ben jij een ondernemer en jong van geest? Dan is Jong Voka iets voor jou! Een lidmaatschap geeft je toegang tot verschillende inspirerende evenementen en een waardevol netwerk van gelijkgestemden. Voor meer informatie, contacteer penelope.simons@voka.be