Wie zijn wij

Ons verhaal

Start-Up Antwerp is een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland om de weg naar ondernemerschap zo laagdrempelig mogelijk te maken. De toekomst is aan ondernemers en wij helpen jou graag bij je eerste stappen in die richting.

Ons team van coaches staat klaar om jonge ondernemers te begeleiden bij zowel het uitwerken van een pril idee tot de lancering op de markt en het doen groeien van je omzet. Dat gebeurt via verschillende Bryo-trajecten aangepast aan de levensfase van jouw onderneming. Ook via persoonlijke coaching streven we ernaar om jouw onderneming en jezelf als ondernemer te ondersteunen bij de ontwikkeling. Zo gaan we voor een persoonlijke aanpak waarbij je al jouw vragen kwijt kan.

Ontdek onze trajecten

Onze starterscoaches

Natalie De Schepper

(Student) Stand-Up coach
nathalie.deschepper@voka.be

Pénélope Simons

Stand-Up coach
penelope.simons@voka.be

Mathieu Vossen

Start-Up coach
mathieu.vossen@voka.be

Charlotte Vereecke

Onze in-house experten

Naast onze starterscoaches hebben wij nog andere experten in huis waar jij tijdens jouw deelname aan een Bryo-traject beroep op kan doen.

Sven De Vocht

Expert ondernemerschap

Als directeur van het departement ondernemerschap bij Voka KvKAW, staat Sven steeds klaar om zijn kennis te delen met onze startende ondernemers!

Robin Mees

Expert snelle groei

Robin begeleidt het traject accelero. In dit traject stoom je jouw bedrijf klaar voor een sterke, duurzame groei. Ontplooi jij jouw onderneming tot een groeibedrijf? Dan kan je hier terecht!

Charlotte Fivez

Verantwoordelijke internationale trajecten

Wil jij met jouw onderneming de landsgrenzen over? Dan kan je jouw plan van aanpak uitwerken in één van onze internationale trajecten.

Ben jij een ondernemer en jong van geest? Dan is Jong Voka iets voor jou! Een lidmaatschap geeft je toegang tot verschillende inspirerende evenementen en een waardevol netwerk van gelijkgestemden. Voor meer informatie, contacteer penelope.simons@voka.be